7/8 Психоложката Лилия Стефанова, която в последно време работи в телевизията

...
7/8
Психоложката Лилия Стефанова, която в последно време работи в телевизията
Коментари Харесай

Психоложката Лилия Стефанова проговори за отношенията си със Слави

 7/8 Психоложката Лилия Стефанова, която напоследък работи в малкия екран на Дългия 7/8 ТВ изрично отхвърли спекулациите, че е държанка на Слави Трифонов.

Според изявления в медиите двамата със Слави постоянно вечер дружно в предпазлив безценен ресторант в столичния квартал " Изток ". Лилия даже била посещавала дома на работодателя си в тузарския комплекс " Делта Хил " в полите на Витоша.

Стефанова не пожела да разяснява тематиката, защото съгласно нея по този начин единствено ще продължи да се дълбае в небивалици. Хубавицата има сериозен мъж до себе си и това не е Слави Трифонов. В момента секси психоложката няма задължения към малкия екран, защото е в лятна почивка.

" Отношенията ни със Слави са единствено другарски ", безапелационна е Стефанова пред " България Днес ". Лилия нашумя първо като футболна психоложка, а  услугите и се възползва даже Националния тим. Стефанова признава, че още веднъж ще влезе в съблекалнята на Локомотив (Пд). От тази седмица русокосата хубавица ще има за цел да стимулира футболисти за идните интернационалните борби в шампионата Лига Европа, откакто краткотрайно бе прекратила работа с тях.

Тя и колежката и Кети Вандова бяха с главен принос за продобиване на купата през предходната година.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР