7-8 -километрова е опашката от автомобили на българо-гръцката граница на

...
7-8 -километрова е опашката от автомобили на българо-гръцката граница на
Коментари Харесай

Интензивен е трафикът на множество гранични пунктове в страната


7-8 -километрова е опашката от коли на българо-гръцката граница на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Кулата " на излаз от страната малко след 12:30 часа, заяви Агенция "Фокус ".

От Групово дело "Гранична полиция “ потвърдиха за натоварения трафик на излизане от страната на Граничен контролно-пропусквателен пункт "Кулата ", а също и за интензивно придвижване на товарни и леки коли на вход на българорумънската граница при Граничен контролно-пропусквателен пункт "Дунав мост-Русе ", и на излаз за камиони на "Дунав мост-Видин ".

На българо-сръбската, българо-македонската, българо-турската граница трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

Днес и в неделя се чака засилен трафик през Граничен контролно-пропусквателен пункт "Маказа ", като от "Гранична полиция " предлагат да се употребяват и прилежащите гранични пунктове на българо гръцката граница.

На Граничен контролно-пропусквателен пункт "Кардам " и Граничен контролно-пропусквателен пункт "Дуранкулак " придвижването също е натоварено. Това оповестиха от пресцентъра на Гранична полиция.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР