7-месечно бебе и трима медици са сред новите случаи на

...
7-месечно бебе и трима медици са сред новите случаи на
Коментари Харесай

7-месечно бебе е с COVID-19 в Пловдив

7-месечно бебе и трима медици са сред новите случаи на заразени с COVID-19 в Пловдив, съобщиха от Областния кризисен щаб, цитирани от БНТ.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10389
В болница " Пълмед " има общо 9 положителни проби на служители, а новите заразени са медицински сестри, санитар и медицински секретари.

COVID-19 и в президентската институция

Неврологичното отделение в здравното заведение остава под карантина до 23 юли.

В него са предприети всички противоепидемични мерки.

През последните три дни в областта са починали трима души с коронавирус - жена на 57 г. с придружаващи заболявания, а също и двама мъже на 88 г. и на 78 г., които пък са имали сърдечни заболявания.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10389  413 новозаразени и 17 умряли от COVID-19 за денонощие в Румъния 413 новозаразени и 17 умряли от COVID-19 за денонощие в Румъния  Норвегия вкара облекчения за пътуванията, само че не и за България Норвегия вкара облекчения за пътуванията, само че не и за България  COVID-19 и в президентската институция COVID-19 и в президентската институция
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР