“69“ се слави като една от най-любимите и предпочитани секс

...
“69“ се слави като една от най-любимите и предпочитани секс
Коментари Харесай

Секс математика: 68 е повече от 69

“69 “ се слави като една от най-любимите и желани секс пози в региона на оралната обич, при която сътрудниците взаимно си доставят наслаждение. Това е и съвършеният метод да се разчупи рутината в леглото и да се възроди пристрастеността и половото предпочитание в една дълга връзка. Напоследък обаче една нова позиция е напът да я измести от шампионата й. И нейното име е " 68 ".

За разлика от " 69 ", при която двамата сътрудници си доставят взаимно наслаждение в един и същи миг, " 68 " дава опция на единия от тях да се отпусне в обятията на другия и да се отдаде изцяло на насладата, без да прави нищо.

Какво съставлява позата? Единият от сътрудниците ляга по тил със свити колене, а вторият се разполага върху него, също по тил, с подпряна върху коленете на първия глава. Легналият от горната страна в тази ситуация играе ролята на егоиста, а този изпод - на откривателя, обширно проучващ ерогенните зони на колегата си.

Позата може да ви наподобява лесна за осъществяване, само че несъмнено не е целесъобразна за сътрудници с по-тежки габарити. От друга страна, тя е подобаваща за тези двойки, чиито женски половинки могат да се похвалят с финото си телосложение, което да им разреши да се настанят по този начин върху корема на колегата си, че да не му основат дихателен дискомфорт.

 Експертите в плътските удоволствия настояват, че има нова математика в секса - 68 било по-голямо от 69. Което за изостаналите от стилната вълна значи: в оралната обич към този момент е по-популярна позата " 68 " от класическата и вълшебна поза " 69 ", написа woman.bg.

Ако преди " 69 " беше съвършеният метод да се разчупи рутината в леглото и да се възроди пристрастеността в една дълга връзка, както и да преживеете възвишен секс за една нощ, то през днешния ден " 69 " предава короната на " 68 ".

Всъщност наричаната " егоистична поза " " 68 " е вид на " 69 ", само че при нея единствено единият от сътрудниците лежи върху или под другия, консумирайки до дъно оралното прекарване. Той е миропомазан, като в крайните си разновидности част от задачата е да не прави безусловно нищо. Е, може и да не се сдържи и да се изкуши, ползвайки пръсти и език, само че оралният секс на него му е неразрешен за правене - той би трябвало единствено да го претърпява. Другият е моторът на докарването до възторг. За да е по-интересно.

Увлечението от " 68 " се дължи евентуално на това, че откакто стигне звездите, облагодетелстваният получава подобен заряд, че на собствен ред по-късно изстрелва и другия на небето.

Оралната обич е измежду най-устойчивите мечти на мъжете, само че и на доста от дамите. Нещо като хубавото вино е - опитваш реколтите, до момента в който остане най-хубавата за небцето ти.

Именно по тази причина познавачите поучават: намерете си гадже, което харесва и двете! Позата " 68 " е за моментите, когато и двамата желаете единствено единият да прави оралния секс, а другият да се любува на удоволствието. Докато " 69 " си е върхът на класиката, когато и двамата желаете да сте дружно в пътуването до екстаза.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР