69-годишният Ричард Гиър и 35-годишната му съпруга Алехандра Силва очакват

...
69-годишният Ричард Гиър и 35-годишната му съпруга Алехандра Силва очакват
Коментари Харесай

69-годишният Ричърд Гиър очаква бебе

69-годишният Ричард Гиър и 35-годишната му брачна половинка Алехандра Силва чакат дете, оповестява испанският в. ABC.

Актьорът се ожени за половинката си преди четири месеца на въодушевена от индийските обичаи гала в Ню Йорк. Тогава младоженецът показа, че всяка заран се разсънва с усмивка на уста, тъй като се усеща блажен от наличието на Алехандра в живота му.

FOX NEWS: Richard Gere reportedly expecting first child with new wife weeks before 70th birthday pic.twitter.com/yIb1OuBvuK

— M TECH (@Mtech012) August 9, 2018

„Аз съм най-щастливият мъж в света! Женен съм за красива жена, която е интелигентна, чувствена, ангажира се да оказва помощ на хората, а също така е занимателна, търпелива, умее да прости и е отлична готвачка. Тя подготвя най-хубавите салати на планетата. Алехандра медитира, вегетарианка е и е добра майка ”, сподели Гиър.

Той и половинката му имат по едно дете от предходни връзки – Ричард има наследник – Хоумър, от някогашната си брачна половинка Кери Лоуъл, а Алехандра – 5-годишен наследник Алберто, от Говинд Фридланд, наследник на магната Робърт Фридланд.

Ричард Гиър и Алехандра Силва се срещат преди четири години посредством техен общ другар в Позитано, Италия, и незабавно схващат, че са родени един за различен.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР