68 състезатели от всички населени места в община Ценово се

...
68 състезатели от всички населени места в община Ценово се
Коментари Харесай

Празничен турнир по футбол се проведе в Ценово

68 състезатели от всички обитаеми места в община Ценово се включиха в празничния новогодишен шампионат по футбол на дребни порти. Отборите бяха разпределени посредством чоп в две групи. След оспорвани дуели до полуфиналите доближиха футболистите от " Легенди ", " Кръстоносци ", " Турбо " и " Буря ".
Първите три състава бяха с представители от Ценово, а четвъртият финалист беше от село Пиперково. Турнирът се организира под патронажа на кмета на община Ценово доктор Петър Петров.

Първото място справедливо беше извоювано от футболистите на " Турбо ". На втора позиция застанаха представителите на " Легенди ". Даниел Илиев от Долна Студена получи наградата за най-хубав вратар. Отличието за голмайстор на шампионата беше присъдено на Цветелин Борисов от Ценово, който съумя да осъществя 11 точни попадения. Теодор Тошев беше отличен като най-полезен състезател.

Всички състезатели от шампионата бяха отличени с грамоти, плакети и календари. Отборите-първенци получиха парични награди и награди. Кметът на община Ценово връчи футболни топки, вратарски мрежи и модерни ограничители за корнери. Турнирът се организира по традиция в навечерието на новогодишните празници и към този момент има зад тила си близо петдесетгодишна история.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР