67-годишната пенсионерка Грета Понтарели е жената, която твърди, че да

...
67-годишната пенсионерка Грета Понтарели е жената, която твърди, че да
Коментари Харесай

Баба бори остеопорозата с танци на пилон

67-годишната пенсионерка Грета Понтарели е дамата, която твърди, че да си прекомерно остарял не е опрощение. Пенсионерката от Сан Диего почнала да се занимава с танцуването на стълб на 59-годишна възраст, с цел да се бори с остеопорозата.

Днес 67-годишната пенсионерка обикаля света и печели влиятелни титли, съревновавайки се с дами доста по-млади от нея. „ Искам хората да осъзнаят, че възрастта не трябва да те стопира да следваш фантазиите си”, декларира Грета, която печели първата си купа като танцьорка на стълб на 53-годишна възраст.

Грета се занимавала с танци на стълб в гимназията, само че преди 8 години ги преоткрила, до момента в който търсела в интернет извършения за укрепване на костната система, написа обстоятелства.бг. Докато преглеждала видеа в YouTube, й хрумнало да се захване с танци и се записала на гратис посещаване в локално студио. Въпреки компликациите, които имала първоначално, тя била твърдо решена да продължи. На 62-годишна възраст за първи път взе участие в конкурс в Лос Анджелис, където се изправя против 18-годишни танцьорки. Скоро след тази първа своя изява взима присъединяване в Северноамериканския танцов шампионат и заема второ място.

Оттогава обикаля света и досега е спечелила 5 международни трофеи.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР