666 деца и ученици се включиха в обявения от Община

...
666 деца и ученици се включиха в обявения от Община
Коментари Харесай

Кмет поздравява с картички, рисувани от деца

666 деца и възпитаници се включиха в оповестения от Община Шумен конкурс за рисунка на тематика “Коледа и Нова година ” и към този момент са определени тримата спечелили в трите възрастови групи на конкуренцията. Комисия от шуменски художници е излъчила най-хубавите произведения, които ще се трансфорат в приветствени картички.
Победител в първата възрастова група при най-малките е 6-годишната Мариана Банкова, която е ученик на Арт-школа “Чифлигарови ”. Във втората възрастова група при учениците е отличена рисунката на Николия Петрова от III „а“ клас на III ОУ „ Димитър Благоев “. Най-добрата творба в третата възрастова група е на Камелия Рачева от VI „б“ клас на СУ „ Сава Доброплодни “.

Отличените с първа премия творби в трите групи ще бъдат отпечатани като приветствени картички за Коледа и Нова година от името на кмета на община Шумен Любомир Христов и неговия екип.
Рисунката на 6-годишната Габриела Косева пък, ще бъде отпечатана на рекламните материали на общината за идните празници, оповестяват от кметството.

Община Шумен ще подреди в галерия подбрани произведения от състезанието във фоайето на Регионалната библиотека “Стилиян Чилингиров ”. На 4 декември художниците ще получат и своите оценки.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР