66-годишният актьор Стоян Алексиев е в развод с дългогодишната си

...
66-годишният актьор Стоян Алексиев е в развод с дългогодишната си
Коментари Харесай

Младата любовница на Стоян Алексиев виждала баща си в него

66-годишният артист Стоян Алексиев е в бракоразвод с дългогодишната си спътница в живота Надежда поради 24-годишната си държанка Ивана, научи HotArena. Чепатата рускиня не издържала на обществения срам, на който я подложи екранният доктор Иван Генадиев от сериала „ Откраднат живот” и решила дефинитивно да постави завършек на брака им.

Хлътналият като възпитаник деец на Народния спектакъл даже бил подготвен да се раздели с имуществото си и да остане гол като пушка след развода, само че да е с младата си държанка. Тя пък побързала да се похвали пред състудентите си в НАТФИЗ, че съществено е раздрусала брака на Алексиев.

През лятото възрастният мачо бе сниман от папараци по какъв начин бърка в гащите на скандално младата си държанка Ивана до Народния спектакъл. Пред погледите на десетки инцидентни минувачи престарелият Дон Жуан и студентката по актьорско майсторство разменяха буйни обятия и целувки. Алексиев, който може да бъде дядо на палавата госпожица и има 2 брака зад тила си, се държеше като влюбен младеж, разтърсен от хормоните, който изпитва първите любовни трепети в живота си. В разгара на интимностите, които двамата си разменяха, белобрадият артист мушна ръка в гащите на своята млада възлюбена, а минувачите не имаха вяра на очите си – известна звезда на достолепна възраст, а по този начин да се резили обществено на оживено място!
Месец по-късно в същия регион фотографите ни няколко пъти документираха любовните рандевута на двойката.

Броени дни преди да бъде изловен в пикантните подиуми с Ивана, Алексиев се бе завърнал от море със законната си брачна половинка. Папараците на „ Уикенд” снимаха лятната почивка на доктор Генадиев и жена му при започване на август. Ветеранът на Народния спектакъл бе завел брачната половинка си на евтина отмора в Ясна поляна – на 10 км от морето. Селцето не е на самото крайбрежие, по тази причина нощувките и храната там са евтини. Фотографите ни засякоха съпрузите да похапват в градината на локалния хоремаг цаца и пържени картофки. По обучение брачната половинка на застаряващия плейбой е инженер-полиграфист, само че работи в огромна компания за застраховки „ Живот” в столицата.

Извънбрачната спекулация на Ивана и три пъти по-възрастния й ухажор не била загадка нито за жена му Надя, нито за студентите и преподавателите в театралната академия. Оказа се, че животът на младата Ивана Бобойчева по никакъв начин не бил елементарен. Актрисата изгубила баща си, който бил служител на реда, когато била напълно дребна. В лицето на грижовния Алексиев тя виждала отсъстващия от живота й татко покровител, по тази причина сътрудниците и преподавателите й в НАТФИЗ гледали благосклонно на скандалната й връзка. Още повече, че поради Алексиев, тя скъсала с предходното си гадже – приветлив юноша на нейните години.

„ Повечето хора считат, че Ивана го употребява, с цел да направи кариера. Нищо сходно – момичето в действителност е влюбено и не може да си показа живота без Стоян Алексиев. Възрастовата разлика посред им в действителност е огромна – близо 40 години, само че има своята аргументация. Ивана е сираче, в никакъв случай не е имала татко и мощна мъжка фигура в живота си. Когато фотосите излязоха, тя в действителност бе унищожена и доста страдаше от хорските шушукания и цинични намеци. Всеки има право на обич, тъй че намирам неистовия медиен интерес към връзката на Стоян и Ивана за повече от недъгав. Оставете хора да се обичат, не цапайте връзките им с злословия, тъй като единствено те двамата си знаят каква е истината”, моли една от най-близките приятелки на младата Бобойчева, която се свърза с „ Уикенд” преди време.

Тя подсигурява, че младото момиче било много честно и морално – не си падала по паралии, а с изключение на като актриса, работела старателно и като продавачка на парфюми „ Рефан” в малко магазинче, с цел да си подкрепя следването. Колегите на артиста от Народния спектакъл също били в течение на лавсторито му, само че гледали с подигравка на любовта, която го връхлетяла на остарели години. Аркашките от най-престижния храм на Мелпомена у нас присмехулно коментирали зад тила му, че с младата Ивана са като дядо и внуче.

Чашата преляла, когато скандалните фотоси на сластния артист и амбициозната кандидат-актриса обиколиха всички медии. Поведението на достолепния артист разгневи пуританите, които задръстиха обществените мрежи с неоправдателни мнения. Генадиев е татко на три деца, само че е отгледал и сина на брачната половинка си от първия й брак - Венцислав. Двама от наследниците му са артисти, като Александър и Цветан също са добре познати от хитовата докторска поредност. Дъщеря му Елица е цигуларка. Звездата на Народния спектакъл се залюбил с Надя след зрелище в Пловдивския спектакъл през 1987-а, три години след развода с първата си жена.

Преди 3 години палавият Алексиев, който е и дядо на внуци, почнал буйната си спекулация с Ивана. Според осведомени, любовта сред студентката и три пъти по-вазрастния от нея артист припламнала за първи път по време на лекции в театралната академия. Напористата красавица първа разкрила благосклонностите си към него, а извънбрачната им връзка бързо станала факт. Красавицата обаче по този начин съумяла да влезе под кожата на Алексиев, че той към този момент задействал процедурата по развода си.

Голямата звезда на българския спектакъл и кино заплати пресолена цена за случката си – той бе пенсиониран небрежно от Народния спектакъл, сътрудниците и медиите го жигосаха, за малко имаше спор и със синовете си. Въпреки това той е безапелационен, че не съжалява за избора си и има право на тази връзка.

Източник: HotArena
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР