65-тото издание на песенния конкурс Евровизия ще бъде изместено за

...
65-тото издание на песенния конкурс Евровизия ще бъде изместено за
Коментари Харесай

Отмениха Евровизия 2020 заради коронавируса

65-тото издание на песенния конкурс Евровизия ще бъде изместено за 2021 година. Причината за крайното решение на уредниците на състезанието от Европейския съюз за радио и телевизия и националните малките екрани домакини на Нидерландия е разпространяването на COVID-19 в Европа и провокациите, които то слага пред реализирането на най-мащабното телевизионно шоу в света.
Все още се чака решение за това дали участниците на Евровизия 2020 ще бъдат позволени да показват страните си на състезанието през 2021 година в Ротердам . Българският актьор на Евровизия 2020 Виктория показа песента си " Tears Getting Sober " на 7 март. Композицията провокира извънредно огромен интерес измежду почитателите на състезанието и публицистите, като се трансформира във любимец за успеха на състезанието в Ротердам.
Геновева Христова, изпълнителен продуцент на българското присъединяване от страна на Ligna Group разяснява решението на уредниците: " Смятаме, че най-логичното решение е най-участниците и техните песни да бъдат позволени да вземат участие в състезанието през 2021 в Ротердам. Не можем да позволим трудът ни да отиде напразно. Към днешна дата ние към този момент сме в извънредно нaпреднала подготовка и работим по финалните елементи на театралното осъществяване на Виктория. В момента чакаме още доста спомагателна информация, тъй като взетото решение носи със себе си доста повече проблеми и проблеми, в сравнение с да предлага съответни и резонни отговори ".
Българският представител Виктория също беше безапелационна: " `Tears Getting Sober " е ария, в която доста хора вложиха сърцето и душата си. Вярвам, че ще имам опция да я извърша на сцената на Евровизия и да накарам България да се гордее с моето показване ".
Конкурсът Евровизия се организира всяка година без спиране от 1956 година насам, което го прави една от най-дълго съществуващите телевизионни стратегии в света . Музикалната конкуренция събира пред екрана над 200 милиона фенове от целия свят.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР