65% от хотелиерите в Гърция смятат, че е възможно или

...
65% от хотелиерите в Гърция смятат, че е възможно или
Коментари Харесай

Над половината от хотелите в Гърция се готвят за фалит

65% от хотелиерите в Гърция считат, че е „ допустимо ” или „ доста евентуално ” да банкрутират. Това демонстрира изследване на Гръцката хотелиерска камара, представено от " Бизнес инсайдър ".

46.6 на 100 са показали, че е „ допустимо ” да банкрутират, а други 18.3% считат, че е „ доста евентуално ” бизнесът им да банкрутира. За президента на камарата резултатите не са изненада. „ Когато приказваме за отзиви – когато границите са затворени и самолетите не летят, е мъчно мненията да са положителни ”, споделя Александрос Вассиликос пред онлайн изданието, представено от списвания в южната ни съседка в. " Български вести ".

Според него фокусът не би трябвало да се слага върху огромния брой хотелиери, а върху това, че ситуацията е същото и в други страни. „ Никой не пътува, по тази причина има терзания в цялата туристическа верига – мъчно е да предвидя какво ще се случи, всички считат, че това ще е една нулева година за туризма ”, сподели Вассиликос и добави, че след тази пандемията секторът ще се промени.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР