65-годишният Ричард Питкин, баща на 4 деца, отне своя живот

...
65-годишният Ричард Питкин, баща на 4 деца, отне своя живот
Коментари Харесай

Трагедия! Баща на 4 деца получи анонимно писмо и след това уби своята съпруга и себе си

65-годишният Ричард Питкин, татко на 4 деца, лиши своя живот и този на 58-годишната си брачна половинка Сара откакто получи анонимно писмо, разкриващо, че тя му изневерява. Това бе обявено по време на вчерашно съвещание на съда в британския град Ипсуич, оповестява " Мирър ". Фаталната записка била пусната под входната врата на фамилната им къща. В нея пишело, че Сара, която била женена от 37 години за Ричард, имала извънбрачна връзка с мъж, с който се срещнала преди няколко месеца.

След като истината излязла нескрито, двамата се разделили и Сара отишла да живее при майка си. Но в деня на убийството тя се върнала при Ричард, с цел да обсъдят някои финансови въпроси.

Техният 20-годишен наследник Томи малко по-късно намерил записка, залепена за вратата на спалнята на родителите му, на която пишело: " Моля, не влизай. Извикай полиция и им кажи, че скърбя, че би трябвало да се занимават с сходно нещо ".

Служителите на реда разкрили безжизнените тела на двамата съпрузи. Смъртта на Сара била породена от няколко удара с нож в региона на врата, а Ричард се бил обесил.


Къщата, където са открити мъртвите тела на Ричард и Сара

Според информацията и разказите на познати, от известно време връзките на двамата почнали да се разпадат и те почнали да се отчуждават един от различен. Сара почнала да има другари отвън техния другарски кръг, което очевидно довело до любовната връзка и нещастието.

Превод и редакция: БЛИЦ


Фирмената кола на мъртвия
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР