65-годишният бургазлия Георги помел с Пежото си жената на пешеходна

...
65-годишният бургазлия Георги помел с Пежото си жената на пешеходна
Коментари Харесай

Ето го бургазлията Георги от тежкия инцидент в Бургас СНИМКИ

65-годишният бургазлия Георги помел с Пежото си дамата на пешеходна пътека на бул. „ Демокрация “. Мъжът към момента е на мястото на случая, като признава виновността си и съжалява, че не е съумял да реагира, написа "Флагман ".

Тестван е за приложимост на алкохол, като дрегерът е отчел негативен резултат. Споделя, че има 42 години стаж зад кормилото и до момента не е бил участник в тежък случай.



„ Работя в Созопол и бързах доста за работа. Виновен съм си отвред, не мога да се оправдая. Като ме освободят, ще отида в болничното заведение да видя дамата, нека да е добре “, сподели Георги.

"Пешеходците потеглиха да пресичат, след това стопираха, помислих, че ще ме почакат, само че внезапно отново потеглиха. А аз не съумях да отвръщам, тъй като пътят беше влажен и хлъзгав “, прибавя Георги.



Припомняме, че тази заран водачът блъсна 50-годишна жена на пешеходна пътека зад хотел "Космос ". Той понесе тялото й върху капака повече от 10 метра преди да го изхвърли с набитите спирачки сред казаните зад Техникума по Механотехника. Жената е съществено потърпевша и е в болница.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР