65-годишен мъж загина, а друг пострада при пожар в центъра

...
65-годишен мъж загина, а друг пострада при пожар в центъра
Коментари Харесай

Мъж почина при пожар в центъра на Пловдив

65-годишен мъж почина, а различен пострада при пожар в центъра на Пловдив тази нощ. Най-вероятната причина за случая е погрешно боравене с отоплителен апарат.

Пловдив

Сигналът за пожара на улица " Янко Сакъзов " е подаден в 3:20 часа. На мястото незабавно са пристигнали два екипа на пожарната. В едно от пространствата на 2-ри етаж е открит мъртъв 65-годишен мъж. Друг е обгазен, само че е без заплаха за живота. Останалите 4-ма души са изведени невредими от горящата къща.
Главен контрольор Петър Тосков - Областна дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията ": " Колегите бързо са се справили със обстановката, имало е много съществено задимяване, най-вероятно от това е умрял индивидът. "
Екипи на пожарната и полицията направиха цялостен оглед на опожарената постройка.
Главен контрольор Петър Тосков - Областна дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията ": " В момента се води следствие, има хипотетични аргументи, само че не можем да кажем преди да завърши досъдебното произвеждане. "
Водещата версия е, че огънят е тръгнал от отоплителен апарат. От пожарната още веднъж припомнят, жителите да употребяват единствено изправни печки и радиатори и да не ги оставят включени.
Главен контрольор Петър Тосков - Областна дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията ": " Да внимават при потреблението на газови отоплителни уреди, най-много да не оставят без наблюдаване отоплителни нагревателни уреди. "
Задължителна е и профилактиката на комините на постройките – припомнят още от пожарната.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР