65-годишен мъж с психически отклонения застреля петима души в сибирското

...
65-годишен мъж с психически отклонения застреля петима души в сибирското
Коментари Харесай

Психопат застреля петима души в Сибир

65-годишен мъж с душевен отклонения простреля петима души в сибирското село Булгунняхтах покрай Якутск (около 5000 км източно от Москва), измежду тях и бебе. После килърът се върнал вкъщи и си теглил патрона с ловната си гладкоцевна карабина „ Вепър “, оповестиха съветските медии.

По сведения на потресените локални килърът си купил къща в селото преди 10 години. Той не бил разговорлив и привлекателен, също така бил с неустойчива душeвност. „ Преди не сме забелязвали експанзия от негова страна, само че постоянно е изглеждал чудноват. Но в никакъв случай не сме и помисляли, че може да извърши сходно безчовечие “, съобщи пред медиите локален гражданин, заяви Канал 3.

Почернени са три фамилии, съобщи РИА Новости. Нападателят първо нахлул в един от прилежащите домове и прострелял там татко и наследник. После се запътил в друга къща, където умъртвил жена и дребното й дете. Чул изстрелите, на мястото дотичал комшия от трети дом, който също бил убит от психопата. Във втората къща имало и момиче, което съумяло да се скрие и по този начин се избавило.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР