65-годишен мъж от Търговище е Това съобщиха от полицията, цитирани

...
65-годишен мъж от Търговище е Това съобщиха от полицията, цитирани
Коментари Харесай

Извънредно! Стана ясно чий е трупът, изхвърлен от морето в Бургас

65-годишен мъж от Търговище е Това оповестиха от полицията, представени от "Флагман ".

Сигнал за злокобната находка е постъпил към 9 ч. през днешния ден, а след обход на линията униформени разкрили облеклата на мъжа, както и документите му за идентичност.

Припомняме, че по-рано през днешния ден разхождащи се откриха натрупа на мъжа, само че до момента не бе ясна неговата идентичност.

Не е изключено той да е решил да се изкъпе в късните часове на вчерашния извънредно топъл за сезона месец, само че да не е решил опциите си и да се е удавил. В момента тече следствие, което занапред ще открива дали тази догадка е вярна или се касае за самоубийство.

Твърде допустимо е удавилият се мъж да е поставил завършек на живота си след скок от Моста, осъществен през вчерашния ден към 12 ч. по обяд. Точно в този час край признака на Бургас се появиха патрулка и кола за спешна помощ, които бяха пристигнали там по сигнал, че има самоубиец.

Полицаите дълго време се оглеждаха, само че нито откриха свидетел на случая, нито видяха тялото, поради което възприеха, че към тел. 112 е подаден подправен сигнал.

От 1 октомври плажовете в Бургас към този момент са неохраняеми и спасители няма, което фрапантно усилва възможностите за произшествия.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР