643 заявления от работодатели са постъпили в Агенцията по заетостта

...
643 заявления от работодатели са постъпили в Агенцията по заетостта
Коментари Харесай

Ето колко заявления от работодатели са постъпили в АЗ по схемата 60/40

643 заявления от работодатели са постъпили в Агенцията по заетостта за компенсация от държавата за запазване на работните места по схемата 60/40 за периода на извънредното положение.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4440
Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на труда и социалната политика. Това е почти двойно увеличение спрямо последния работен ден на миналата седмица. Фирмите са посочили, че искат да получат помощ за осигуряване на доходите на 7231 свои служители.

Безработни от Кубрат започнаха работа като домашни помощници

Те са предимно микро и малки предприятия в секторите „ Ресторантьорство “, „ Хотелиерство “, „ Преработваща промишленост “ и др. Сред тях има ресторанти, питейни заведения и такива за бързо хранене, както и цехове за изработка на мебели.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4440  Бивш либийски министър председател умря от ковид Бивш либийски министър председател умря от ковид  Вижте по какъв начин ще се изплащат пенсиите във Велико Търново поради изключителното състояние Вижте по какъв начин ще се изплащат пенсиите във Велико Търново поради изключителното състояние  Още седем умряли от ковид и още 292 инфектирани в Сърбия Още седем умряли от ковид и още 292 инфектирани в Сърбия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР