64-годишният Сашо Димитров, който уби по особено жесток начин жена

...
64-годишният Сашо Димитров, който уби по особено жесток начин жена
Коментари Харесай

Мъжът, убил жена си в Кюстендил, я облякъл за погребение и повикал траурна агенция

64-годишният Сашо Димитров, който умъртви по изключително нечовечен метод жена си в Кюстендил, се опитал да прикрие следите. Това стана ясно в окръжния съд по време на гледане на мярката му за неотклонение. Кървавата покруса се разиграла в нощта против събота в апартамент в кв. Герена. Димитров пребил 63-годишната си жена Райка, по-късно я намушкал и няколко пъти с нож. След като тя издъхнала, той изчистил кръвта в близост, преоблякъл я с чисти облекла и извикал траурна организация, която да приготви погребението. Пристигналата служителка обаче забелязала раните по натрупа и подала сигнал в полицията.

Съдът остави за непрекъснато в ареста килъра. Пред магистратите той отхвърли да е направил тежкото закононарушение. " Не съм добре, целият трептя. Искам да ме пуснете под домакински арест. не съм я умъртвил ", сподели Сашо Димитров.

По данни на прокуратурата незаконното действие било осъществено в изискванията на домашно принуждение, предшествано от редовно практикуване на физически и душевен тормоз.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР