64-годишният Петър Маринов от сливенското село Трапоклово е прострелял 44-годишната

...
64-годишният Петър Маринов от сливенското село Трапоклово е прострелял 44-годишната
Коментари Харесай

Петър гръмнал жена си, защото го изоставила. Със съседа били врагове

64-годишният Петър Маринов от сливенското село Трапоклово е прострелял 44-годишната Радост Куртева, с която до неотдавна живеел на фамилни начала, тъй като го оставила и се прибрала в родния си град. Съседът му - 58-годишният Любен Димов пък станал жертва на дългогодишна ненавист и омраза. Това оповестиха на конференция окръжният прокурор на Сливен Пламен Стефанов и шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи старши комисар Димитър Величков, представени от dnes.dir.bg.

Вчера сутринта към 9.40 ч. Маринов нахлул в заведение на Петолъчката, в което работела някогашната му другарка. 64-годишният мъж бил въоръжен със законната си ловна пушка. Той прострелял Радост няколко пъти в главата, по-късно се качил на колата си и се върнал в Трапоклово. Там влезнал в двора на съседа си Любен Димов и го прострелял с няколко патрона в главата и тялото. След това стрелецът се прибрал в своя парцел и на двора се самоубил със същата пушка.

44-годишната жена и 58-годишният мъж са превозени в извънредно тежко положение в МБАЛ-Сливен, където незабавно са оперирани. Лекарите обаче не дават никаква гаранция за живота им.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР