64-годишната певица Мариана Пашалиева, която е сочена за любовница на

...
64-годишната певица Мариана Пашалиева, която е сочена за любовница на
Коментари Харесай

Любовница на Ал Бано се провали в „Гласът на България”

64-годишната певица Мариана Пашалиева, която е посочена за държанка на италианската легенда Ал Бано, се провали в „ Гласът на България ” . Дамата е реализатор с огромен интернационален опит и солидна професионална подготовка. Тя споделя, че през целия си живот е желала единствено да пее и над 15 години е посветила на оперното изкуство.

По-интересното е, че въпросната екстравагантна дама е била държанка на един от най-великите италиански артисти – Ал Бано . Не е ясно по кое време двамата са имали алъш-вериш, само че се допуска, че са почнали загадка връзка по време на брака на Ал Бано с телевизионната водеща Лоредана Лечизо, от която той има две деца.

Мариана Пашалиева призна пред камерата на Би Ти Ви, че се е срещнала с италианския артист през 2005 година, когато той е бил у нас . Ал Бано и Пашалиева си допаднали и със задълбочаване на връзката им тя получила предложение от него да създадат дует. Така двамата изпели известната му ария „ Либерта “, която има и собствен видеоклип. По-късно италианският корифей и нашенката се разделили, само че очевидно по противен метод, тъй като Мариана разкри че съществени катаклизми в персоналния й живот са и докарали огромни здравословни проблеми.

Тя не пожела да даде детайлности, само че призна че е изпаднала в тежка меланхолия и е изгубила предпочитание за живот. Така 10 години стопира да пее и единственото, което я свърза с обичаната й специалност, е гледането на музикални тв формати. Мариана стартира да сънува по какъв начин се явява в „ Гласът на България “ и дори знае коя ария ще показа. Събира храброст, стартира усилени подготовки и се записва с ясното схващане, че може да бъде баба на съперниците си. За страдание нито един от съдиите не се обърна и Пашалиева безславно напусна шоуто.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР