64-годишната Лесли Максуел е известна като една от най-силните баби

...
64-годишната Лесли Максуел е известна като една от най-силните баби
Коментари Харесай

Секси баба ядоса внучка си с фотос по прашки /снимки/

64-годишната Лесли Максуел е известна като една от най-силните баби в света. Но дано възрастта ѝ да не ви заблуждава - уникалнта баба демонстрира убийствено тяло, написа Daily Star.
Вдъхновяващата персонална треньорка, захласната от фитнеса, има войска от почитатели и постоянно попада в новините. Лесли обича да тренира с обичаната си внучка Тиа, която може да се похвали с 222 000 почитатели в Instagram и на драго сърце оказва помощ на баба си да стане звезда в обществените медии.
И макар че баба и внучка са си доста близки, преди известно време Лесли съумя да стресне младата Тиа, като разгласява пикантна фотография онлайн.
На въпросния кадър 64-годишната баба театралничи с тил към камерата на фона на балконска врата. За фотосесията тя се е издокарала единтвено с черни дантелени прашки и сутиен в същия цвят, а косата ѝ свободно пада по раменете.
"Затворете вратата, на открито е студено ", гласи текстът към фотографията, която се трансформира в ябълката на раздора.
Последователите на Лесли реагираха извънредно бурно на фотоса, засипвайки я с куп хвалебствени мнения.
"Тя демонстрира на дамите на междинна възраст, че към момента сме способни на нещо ", "Аз съм на 49 и имам тежка менопауза, напълнях, само че ти ме вдъхновяваш да си върна предходната фигура! ", пишат въодушевени последователки.
Не на същото мнение обаче били дъщерята и внучката на треньорката, които я помолили мигновено да смъкна откровения кадър. Лесли свалила фотографията за няколко часа, само че след това отново я качила.
"Не са доста хората, които могат да се похвалят с такова тяло. Освен това въодушевявам и други дами да упражняват. Ако можеш да бъдеш секси, бъди. Радвай се на живота ", декларира тя в опрощение.
"Всеки би желал да наподобява по този начин на 64, само че аз не съм съгласна с някои от нещата, които тя разгласява и ѝ споделям, че евентуално не бих го направил на тази възраст. Изказвам мнението си, само че тя ще направи каквото желае. Обичам нейните фитнес и мотивиращи изявления ", споделя от своя страна Тиа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР