64-годишната жена, която , е настанена в болница с тежки

...
64-годишната жена, която , е настанена в болница с тежки
Коментари Харесай

Жената, блъсната от тротинетка в Русе, остава в болница

64-годишната жена, която, е настанена в болница с тежки пострадвания , оповестиха от NOVA.

Приета е за лекуване с няколко фрактури на ребра и гръдна кост, открито е, че е и с комоцио.

" Всичко демонстрира, че тротинетката се е движела против посоката на придвижване. Улицата е еднопосочна. Движел се е по-близо до паркираните коли, евентуално е имало ограничение на видимостта. Тя се е движела в посока от дясно на лява по отношение на неговата посока. Разстоянието сред падналата жена и тротинетката е огромно, което допуска скорост евентуално към 20-30 км/ч ", разяснява Свилен Костадинов, специалист по пътна сигурност.

Костадинов счита, че мъжът, управлявал тротинетката, е имал право да се движи по тази улица, само че по посоката на придвижване в дясно от платното за придвижване, с оптималната скорост до 25 км/ч.

Тези електрически тротинетки са безшумни, ще е добре да има сигнализация, а водачите да са със светли облекла , добави той.

Припомняме, че дамата беше ударена, до момента в който е пресичала неголяма квартална улица в Русе. Тротинетката е била ръководена от 41-годишен мъж, който пък е с контузно-разкъсна рана на коляното. Засега той не е настанен в лечебно заведение.
 Спъват е-тротинетки във Варна до 25 км/ч
Спъват е-тротинетки във Варна до 25 км/ч

Нови наказания чакат и паркинг нарушителите
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР