64-годишна жена беше убита в Бургас в неделя, по случая

...
64-годишна жена беше убита в Бургас в неделя, по случая
Коментари Харесай

Убийството на учителка от сина ѝ: Десетки удари с нож и особена жестокост

64-годишна жена беше убита в Бургас в неделя, по случая е арестуван синът ѝ Георги Генджов, оповестиха от полицията. На специфичен брифинг пред медиите от Министерство на вътрешните работи Бургас и Окръжната прокуратура дадоха детайлности пред медиите за жестокото ликвидиране на учителката Рада Гршева. 

" На 21 януари в 04:00 ч. сутринта в Министерство на вътрешните работи Бургас е постъпил сигнал за намушкана жена на ул. " Шейново ". Екипът, който отива на място, открива жена на 64 години, без признаци на живот, както и 24-годишния й наследник, престъпно проявен. Жената е открита с голям брой прободни рани по цялото тяло, като синът прави цялостно признания за осъщественото действие ", посочи директорът на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас.



 
От полицията показаха, че арестуваният е престъпно проявен - през 2023 година няколко пъти е бил настаняван в Център за психологично здраве в Бургас, като последно е бил през май. 

Окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев изясни, че на причинителя е повдигнато обвиняване за ликвидиране на майка с особена свирепост и по изключително непосилен за жертвата метод.  

" На жертвата са нанесени няколко десетки удара с два ножа. След като употребяваният от причинителя нож се е счупил, той е взел нов, с който е нанесъл няколко десетки пострадвания в гърба, бъбреците, краката. Той е споделил по време на разпита " Унищожих й бъбрека ", разаказа Чинев.  

Синът на жената, която беше брутално убита в Бургас в неделя, е направил цялостни признания. Това оповестиха от Прокуратурата. 

„ Извършителят е нанесъл няколко десетки удара с ножове. След като първото оръжие се е счупило, той е взел втори нож. Нанесъл е пострадвания в региона на гърба, бъбреците и краката- на жертвата. Накрая е споделил: „ Унищожих ѝ бъбрека ” разясниха от обвиняването.

Отзовалите се на сигнала за закононарушението служители на реда заварили на мястото младия мъж и безжизненото тяло на майка му. 

„ Извършителят не демонстрира никакво страдание. Той не се разкайва, напротив - невъзмутимо декларира, че е „ желал да завърши майка си бързо, по-хуманен метод ”, разясниха от Прокуратурата.

Във вторник следва да бъде импортирано искане за непрекъсната мярка за неотклонение „ задържане под стража ". Експертиза ще посочи психологичното му положение.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР