64-годишен жител на курортното градче Павел баня е приет по

...
64-годишен жител на курортното градче Павел баня е приет по
Коментари Харесай

Пребиха жестоко възрастен човек в Павел баня

64-годишен гражданин на курортното градче Павел баня е признат по неотложност в казанлъшката болница, откакто малко след среднощ в неделя е получен сигнал на телефон 112 от щерка му Катя Тодорова.

Мъжът е с пострадвания от твърди предмети по главата, само че няма директна заплаха за живота му.

Според дадените от него показания пред пристигналите на домашния адрес служители на реда нападателите са били 5-6 непознати за него мъже, които нахлули в двора на къщата му и без никакви предисловия почнали да го постановат с бухалки. Мъжът е от ромски генезис, кръстен е Красимир, само че всички в Павел баня го познават като Калото. Не е конфликтен, няма престъпни прояви, за разлика от сина му, който бил много нападателен, разясняват локалните поданици.

Според тях допустимо било това да е „ акция “ за възмездие по отношение на сина, само че към момента липсвали доказателства за сходен вид.

Работим по разнообразни версии, на този стадий Красим твърди, че биячите са били българи, само че че не ги познавал, съобщи началникът на районно управление (на МВР) „ Полиция “ Казанлък Стойчо Крачолов по-късно в неделя, написа "Монитор ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР