63-годишната Мадона се възмути от Instagram, че е свалил публикация

...
63-годишната Мадона се възмути от Instagram, че е свалил публикация
Коментари Харесай

Мадона обвини Instagram в сексизъм за отказ да покаже гърдите ѝ

63-годишната Мадона се възмути от Instagram, че е свалил обява на разкритата ѝ гърда... и съпостави " сексистката " му политика с " лъжите ", казани за индианците в Деня на благодарността, оповестява „ Дейли Мейл “.

Мадона разгласява още веднъж редактирани версии на нейни фотоси и с оголени зърна, които показа в профила си в Instagram тази седмица, откакто бяха свалени поради нарушение на разпоредбите.

В дълга анотация 63-годишната хитмейкърка жигосах строгите правила за голота на платформата за обществени медии като " сексистки " и съпостави непоклатимата обществена стигма към женските зърна с " лъжите ", разказвани за " мирното " отношение на пилигримите към индианците по време на Деня на благодарността.

" Препубликувам фотоси, които Instagram е свалил без предизвестие или съобщение..... Причината, която дадоха на моя мениджмънт, който не се занимава с моя акаунт, беше, че дребна част от зърното ми е изложена на показ “, стартира тя. „ Все още ме изумява фактът, че живеем в просвета, която разрешава да се демонстрира всеки сантиметър от женското тяло, с изключение на зърното. Сякаш това е единствената част от женската анатомия, която може да бъде сексуализирана. Зърното, което изхранва бебето! Не може ли мъжкото зърно да се възприема като еротично?!?! Благодарна съм, че съумях да запазя разсъдъка си през четирите десетилетия на цензура, сексизъм и мизогиния. Перфектно съчетано с лъжите, в които сме възпитани да имаме вяра, че пилигримите спокойно са си разменяли хляба с индианците, когато са се заселили на Плимутската канара! Бог да благослови Америка ", приключва звездата.

В формалните си насоки Instagram категорично показва, че голотата не е разрешена в платформата и че женското зърно е включено в този обсег. Съществуват изключения от правилото, като да вземем за пример " позволени са фотоси в подтекста на кърмене, раждане и моменти след раждането, обстановки, свързани със здравето (например след мастектомия, осведоменост за рак на гърдата или интервенция за потвърждаване на пола) или акт на митинг ". Голотата, показана в картини и статуи, също е позволена.

Когато в сряда вечерта Мадона показа нередактираните пикантни фотоси в платформата, тя провокира вълна на потрес в обществените мрежи, като даже стигна до такава степен да разтревожи правилните си почитатели. В поредицата от фотоси, направени на легло, майката на шест деца носи долни дрехи в редица компрометиращи фотоси, в това число изображения, показващи голите ѝ гърди и облеченото ѝ в мрежа дупе.

Изумените ѝ почитатели бързо заляха секцията с мнения, като множеството от тях бяха шокирани от " порнографските " фотоси, до момента в който други похвалиха звездата за смелата ѝ обява.

Снимките демонстрират Мадона в разнообразни пози - от лежаща топлес върху чаршафите си до напъхана под леглото с необятно разтворени крайници. Певицата пълзи съблазнително по леглото, захапала металните решетки.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР