63-годишна жена е загинала, 11-годишната ѝ внучка е пострадала при

...
63-годишна жена е загинала, 11-годишната ѝ внучка е пострадала при
Коментари Харесай

Шофьорка се блъсна в дърво и загина пред очите на внучката си

63-годишна жена е починала, 11-годишната ѝ внучка е потърпевша при пътен случай в село Мърчево, оповестяват от полицията в Монтана.

Инцидентът е станал на 28 юни 2021 година към 11.40 ч. в с. Мърчево в общ. Бойчиновци с посока на придвижване към с. Владимирово.

63-годишна локална жителка при ръководство на лек автомобил " Пежо 206 " с монтанска регистрация, с пасажер в автомобила – 11-годишната ѝ внучка, в резултат на придвижване с несъобразена скорост с релефа на местността и положението на пътната настилка губи надзор над автомобила, излязла вдясно отвън пътното платно и се блъснала в крайпътно дърво.

При осъщественото пътнотранспортно произшествие дамата лидер е умряла на място, а пътничката е превозена за лекуване в МБАЛ Монтана с фрактура на долния десен крак и таз, без заплаха за живота.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група, осъществен е оглед и формирано досъдебно произвеждане по член 343, алинея 1, б. " в ", по отношение на член 342, алинея 1 от Наказателен кодекс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР