62-годишният мъж от село Леденик, който беше хванат зад волана

...
62-годишният мъж от село Леденик, който беше хванат зад волана
Коментари Харесай

Кметът на с. Леденик за шофьора с 2,7 промила: Дяволът ги кара да правят неразумни неща

62-годишният мъж от село Леденик, който беше заловен зад кормилото с 2,78 промила алкохол в събота, към този момент е на независимост.
Мъртвопиян в събота Недко Недялков удари автомобил, избяга и връхлетя върху мантинелата на моста сред селата Шемшево и Леденик.
Полицията го открива там дружно със брачната половинка му, която също е пътувала в автомобила. Установено е, че и двамата са използвали алкохол.
„ Ние по този начин вършим, тъй като нямаме опция да живеем. Пихме ракия. Той пи доста. Позволих му да седне зад кормилото, тъй като го обичам “, споделя пред bTV брачната половинка Надя Недялкова.
Недялков e професионален водач, карал е и рейс, а сега транспортира с камион дърва. През 2005 година е провокирал злополука и е открито, че е бил пийнал. След една година още веднъж е бил спрян след приложимост на алкохол.
Кметът на село Леденик Антон Кръстев изясни пред bTV, че семейство Недялкови не са родом от селото и живеят в икономически двор.
„ По принцип са доста положителни хора, само че като се напият, Дяволът ги кара да вършат неразумни неща “, сподели кметът.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР