62-годишна жена забременява 16 години след началото на менопаузата и

...
62-годишна жена забременява 16 години след началото на менопаузата и
Коментари Харесай

62-годишна забременя от мъжа си, който е с вазектомия

62-годишна жена забременява 16 години след началото на менопаузата и чудесата не свършват дотук.

Джени - jennys.reviews, написа в собствен личен блог от известно време. В постовете си дамата демонстрира по какъв начин да бъде „ идеална брачна половинка “. Поддържайте външния си тип, гответе вкусно, не тормозете половинката си - по-консервативните членове на обществото няма по какъв начин да не се съгласят с нейните препоръки.

Но нещо меко казано изумително се случа с Джени. След като към този момент е станала майка на две деца и то пораснали, тя забременя с трето. Най-необичайното е, че Джени е на 62 години или най-малко по този начин твърди тя.

Първите две деца на блогърката към този момент са пораснали и напуснали фамилния дом. Джени споделя, че е влезнала в менопаузата преди 16 години и оттогава няма цикъл. Освен това брачният партньор ѝ, за който пък се твърди, че е 72-годишен мъж, по същото време си е направил вазектомия. Те били твърдо решени, че няма място за повече бебета в живота им. Но какво да се прави - ориста постановила друго.

Трябва да се означи, че е невероятно да се потвърди, че тази двойка в действителност е толкоз остаряла, колкото самите те споделят. Те не дали никакви доказателства и наподобяват най-малко двадесет години по-млади.

Мнозина в мненията даже упрекват блогърката, че лъже за възрастта в името на известността. Някои се съмняват в честността на Джени, други пък имат вяра в нейната история. Не отсъстват и такива, които съществено подлагат на критика Джени, че ражда на такава преклонна възраст, написа The Sun.

Джени и брачният партньор ѝ даже схванаха какъв пол е бебето и в този момент всички чакат наследник. Новият правоприемник ще се роди през ноември, тъй че американците ще честват Деня на благодарността (25 ноември) с нов член на фамилията.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР