62-годишен жител на град Кермен, Сливенско, е задържан по обвинение,

...
62-годишен жител на град Кермен, Сливенско, е задържан по обвинение,
Коментари Харесай

Задържаха циганин, удушил жена в Сливенско

62-годишен гражданин на град Кермен, Сливенско, е арестуван по обвиняване, че е удушил с 6 години по-млада от него жена, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Тялото на мъртвата Таня Й. е било открито от брачна половинка ѝ късно следобяд в неделя. Задържан е престъпно проявеният Стоян Тенев, който бил открит мъртво пийнал в жилището си. Извършителят е ром, съден е за обири и имал извънредно експлозивен манталитет, разясняват локални поданици. Те допускат че Тенев е нахлул в дома на Таня, с цел да желае пари или алкохол, само че откакто получил отвод, я умъртвил.

При първичния оглед на управляващите не са открити забележими следи от принуждение, предположили, че гибелта е разследване от инсулт или инфаркт, което наложило и осъществяването на аутопсия. Кметът на Кермен Живко Жечев удостовери случилото се, той е бил измежду поемните лица при огледа на местопроизшествието, само че отхвърли да разяснява биографията на Тенев, предава "Монитор ".

Наложена е 72-часова мярка за неотклонение „ задържане под стража “, чака се прокуратурата да изиска непрекъснатото му оставяне зад решетките.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР