62 фирми и 13 земеделски производители от различни браншови асоциации

...
62 фирми и 13 земеделски производители от различни браншови асоциации
Коментари Харесай

България е страна партньор на изложението Зелената седмица в Берлин

62 компании и 13 аграрни производители от разнообразни браншови асоциации показват страната ни на международното ревю за храни и аграрни артикули " Зелена седмица " в Берлин тази година. Изложението се открива днес  и България за пръв път в историята на панаира е страна сътрудник на уредниците.

Като страна сътрудник България ще участва във всяко рекламно пано на " Зелената седмица ", ще разполага с цяла изложбена зала, ще бъде във фокуса на вниманието при формалното разкриване, а немският министър на земеделието Кристиан Шмид ще стартира почетната обиколка на панаира от българските щандове.

Вина, бренди, бира, ракия, мед, тахани, здравословни салати, биологични артикули, сурово-сушени месни артикули, храни с обичайно характерен темперамент, козметични артикули на основата на българската роза и лавандула - това са единствено част от нещата, с които ще се опитаме да предизвикваме вниманието на немския консуматор, споделя Албена Ямболиева от агроминистерството.

Освен това в българската палата ще има целодневна анимация, която включва обичайни занаяти, фотоси, уроци по национални танци, мултимедийно показване на страната ни.

Панаирът ще продължи до 28-и януари.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР