61-ва церемония на наградите Грами се състоя в Лос Анджелис.

...
61-ва церемония на наградите Грами се състоя в Лос Анджелис.
Коментари Харесай

Кои са големите победители на тазгодишните награди Грами?

61-ва гала на премиите " Грами " се състоя в Лос Анджелис. Наградите имат 84 категории. Присъжда ги американската Национална звукозаписна академия. Кои са огромните спечелили и някои от по-любопитните моменти - вижте...

 © БГНЕС
На блестяща гала в Лос Анджелис премията " Грами " за албум на годината бе присъдена на кънтри певицата Кейси Мъсгрейвс.

Кейси Мъсгрейвс: О, господи! Дори не знам какво да кажа. Благодаря, че ме подкрепихте. Нямаше да имам нищо без песните.


Чайлдиш Гамбино е спечелилият в категориите запис и ария на годината. Песента на Гамбино е първото хи-хоп парче, което получава това отличие, въпреки самият реализатор да не участва на церемонията в Лос Анджелис.

Британската певица Дуа Липа получи " Грами " за най-хубав нов реализатор, а Карди Би за най-хубав рап албум. Лейди Гага завоюва три статуетки.



А Ариана Гранде взе първото " Грами " в кариерата си, само че не съумя да го получи персонално, тъй като също не присъстваше в залата.


Дуа Липа: За мен е чест да бъда номинирана, дружно с толкоз доста невероятни изпълнителки. Мисля, че тази година в действителност се засилихме.
Това издание на премиите " Грами " бе доминирано от дамското наличие. Водеща на церемонията бе певицата Алиша Кийс, а на сцената изненадващо се появи някогашната първа дама на Съединени американски щати Мишел Обама.


Мишел Обама, някогашна първа дама на Съединени американски щати: Независимо дали харесваме кънтри, рап или рок, музиката ни оказва помощ да споделяме.
Даяна Рос излезе на сцената на музикалните награди за вдъхновяващо осъществяване на два от класическите си шлагери в чест на идния ѝ 75-годишен празник. Певицата бе показана от внука си и бе облечена в рокля от блестящо червен шифон.

 Връчиха премиите Връчиха премиите "Грами "
61-ва гала на премиите "Грами " в Лос Анджелис. Песента "This is America " на Чайлдиш Гамбино завоюва премията "Грами " за ария на годината.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР