61-годишният турчин Дурсун Али, който бе уличен за аферата със

...
61-годишният турчин Дурсун Али, който бе уличен за аферата със
Коментари Харесай

Оставиха шофьора на 191 кг хероин в ареста

61-годишният турчин Дурсун Али, който бе махленски за аферата със 191 кг хероин на Капитан Андреево, остава в ареста. Решението е на Окръжен съд Хасково от през днешния ден.

От прокуратурата настояват, че чужденецът е част от трансгранична мрежа за опиати и е основал връзки в наркотрафика освен в Турция, само че и в Европа. Обвинителят Валентина Радева-Ранчева счита, че Дурсун Али е знаел за дрогата.

Обвиняемият съобщи, че не е отговорен. Той бе защитаван от трима юристи. Защитникът Иван Димитров изясни подозрението си, че клиентът му има нещо общо със случая. И посочи, че пликовете с дрогата са били фабрично запечатани. Този факт Дарик заяви още през вчерашния ден.

Другият му юрист Недялко Паталов съобщи, че по делото няма нито едно доказателство за директен предумисъл. Той добави, че Али е поел камионът откакто е бил пломбиран в митнически склад още в Турция. Паталов посочи още, че закононарушението е комплицирано и изисква интрига.

А Гергана Караджова акцентира, че до момента в който Али е почивал известно време камионът е бил без контрол.-->

Съдия Георги Гочев регистрира в определението си, че към този момент Али остава единственият съпричастен по случая, само че по време на следствието неговия статут може да се промени. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР