61-годишният Скот Мар от американския щат Небраска се смята за

...
61-годишният Скот Мар от американския щат Небраска се смята за
Коментари Харесай

Баща на четири деца изпадна в мозъчна смърт, но когато лекарите го изключиха от апаратурата, се случи истинско чудо и...

61-годишният Скот Мар от американския щат Небраска се счита за един от най-големите късметлии в света. На 12 декември предходната година Мар, който е татко на четири деца, изпаднал в кома след инсулт. Мъжът бил откаран неотложно в болница и подложен в реанимация, написа Блиц.

``
реклама

Въпреки положените от лекарите старания, Скот не идвал в схващане. Медиците заключили, че мъжът е в мозъчна гибел и го изключили от животоподдържащата инсталация. След като машините спрели, се случило същинско знамение. Мозъкът на Скот почнал да дава признаци на живот, мъжът почнал да диша независимо и последователно почнал да се възвръща. А лекарите били повече от удивени. Въпреки прогнозите и всички трудове в дебелите им медицински книги, 61-годишният американец се върнал от оня свят.

В момента Мар продължава да се възвръща, само че в дома си, обграден от обичаните си хора. И той, и околните му дефинират случилото се като божие знамение. Американецът твърди, че до момента в който е бил в кома, е видял невероятни облици, които не могат да се опишат с думи. Чул и мощен глас, който му съобщил, че времето му още не е пристигнало и наложително би трябвало да се върне при околните си.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР