61-годишният плевенчанин Цветан Христов Христов е в неизвестност от 10

...
61-годишният плевенчанин Цветан Христов Христов е в неизвестност от 10
Коментари Харесай

61-годишен плевенчанин е в неизвестност от 10 дена

61-годишният плевенчанин Цветан Христов Христов е в неопределеност от 10 дни и е разгласен за търсене, заяви през днешния ден Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Плевен.
Домът на Христов е в местността „ Табаковата чешма “ край Плевен. На 24 октомври т.г. вечерта плевенчанинът тръгнал с колата си - „ Сузуки “, на празненство в частен дом в село Радишево. Там останал до 2,50 ч. на 25 октомври. Тръгнал си с автомобила, само че не се прибрал в дома си. От тогава е в неопределеност.
Плевенската Дирекция на Министерство на вътрешните работи разгласява на интернет страницата си изложение на Цветан Христов Христов:
Лице от мъжки пол на забележима възраст 60 – 65 години; растеж – среден; телосложение – нормално; лице – овално, бяло, коса –  бръсната; вежди – тънки; устни – дебели /месести/; нос – правилен; очи – сини. Облечен е бил с карирана риза с дълъг ръкав /синьо-бяла/, мрачен панталон и тъмни обувки.
От извършените към сегашния миг издирвателни мероприятия Цветан Христов не е открит.
Умоляват се жителите, които имат информация за местонахождението на търсеното лице да се обадят на телефон 112 или в най-близкото отделение на Министерство на вътрешните работи като анонимността им е обезпечена.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР