61-годишният актьор отново е обвинен в изнасилване. Този път двама

...
61-годишният актьор отново е обвинен в изнасилване. Този път двама
Коментари Харесай

Нови обвинения в изнасилване срещу Кевин Спейси

61-годишният артист още веднъж е упрекнат в обезчестяване.
Този път двама мъже настояват, че Кевин ги е подмамил в дома си през 80-те под претекст за уроци по актьорско майсторство. Там, съгласно ищците, артистът ги е склонил към полов акт. Те подчертаха, че по време на закононарушението всеки от тях е бил единствено на 14 години, оповестява „ Въраяти “.
 Почина мъж, обвинил Кевин Спейси в полово принуждение Почина мъж, обвинил Кевин Спейси в полово принуждение
В Съединени американски щати умря теляк, завел дело против артиста Кевин Спейси, обвинявайки го в полово посягане през 2016 година, заяви телевизионн...
Медята означих, че един от мъжете по-рано е обвинил артиста в обезчестяване. Това е артистът от „ Стар Трек “ Антъни Рап. През 2017 година той е направил изказване, само че тогава съдът решил да приключи делото заради приключване на периода на отминалост. Все още не е известно по какъв начин ще реагира съдът на повторното обвиняване.
Последното дело против Кевин беше закрито през есента на 2019 година
Спейси, артистичен шеф на лондонския спектакъл „ Олд Вик “ сред 2004 и 2015 година, е една от първите холивудски звезди, упрекнати след абсурда с. Той беше уволнен от сериала на Нетфликс и сър Ридли Скот го уволни от кино лентата си " Всичките пари на света ". В спектакъл „ Олд Вик “ 20 души настояват, че са били изложени на неуместно държание от артиста. В Съединени американски щати млад мъж, който твърдеше, че Спейси го е опипвал в бар през 2016 година, се отдръпна от делото против него.
Спейси беше упрекнат от повече от дузина мъже в полови похищения. Актьорът изрично отхвърли изказванията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР