6000 лева в различни валути са взели обирджиите на банка

...
6000 лева в различни валути са взели обирджиите на банка
Коментари Харесай

Обирът в Сандански е за 75 секунди, липсват около 6000 лева

6000 лв. в разнообразни валути са взели обирджиите на банка в Сандански, работили са 75 секунди. Под управлението на Районна прокуратура - Сандански се води следствие за банковия грабеж.  Банков грабеж в Сандански Виж още
Към сегашния миг е известно, че през нощта на 17 септември, към 03:12 ч., от банков офис на ул. " Свобода " в Сандански е била отнета парична сума.

От осъществените дейности по следствието е открито, че незаконното действие било осъществено посредством навлизане през прозорец, ситуиран на гърба на постройката .

За задачата била срязана инсталираната на него железна решетка и разрушено стъкло. Охранителните камери били напръскани с багра.

В касовото помещение имало заключен железен долап, като ключът бил оставен върху него. По първични данни са отнети към 4000 лв., 800 евро и 100 $.

Банковият офис бил обвързван към система за сигнално-охранителна активност, като алармен сигнал за влизане в него постъпил в 03:12 ч.

Мястото било посетено от чиновниците на компания, осъществяваща защитата на обекта, 1 минута и 15 секунди след вписване на сигнала .

Извършителите на действието не били открити на място, т.к. към този момент били напуснали помещението. Разследването продължава.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР