6000 души са блокирани на италиански круизен кораб заради опасения

...
6000 души са блокирани на италиански круизен кораб заради опасения
Коментари Харесай

6000 души блокирани на италиански круизен кораб заради коронавирус

6000 души са блокирани на италиански круизен транспортен съд поради опасения от ковид , оповестяват " Ройтерс " и " Гардиън ".

Хиляди хора са държани на кораба , до момента в който се изследват двама пасажери от Китай, които се подозира, че може да имат ковид , разгласи представител на круизната компания Costa Crociere.
 Русия затваря директна граница с Китай поради ковид
Русия затваря директна граница с Китай поради ковид

Путин желае да спре разпространяването на заболяването

Двойката пристигнала в Италия на 25 януари и се качила на кораба Costa Smeralda на пристанището в Савона на същия ден. Впоследствие туристите вдигнали температура и имали усложнения с дишането.

Coppia di cinesi con febbre alta su nave crociera a #Civitavecchia, bloccati seimila passeggeri: sospetti per #Coronavirus, in isolamento nell'ospedale di bordo, raggiunti dai medici dello#Spallanzani per realizzare i test#ioseguoTgr @TgrRaiLazio pic.twitter.com/ZOZXihg3G6
— Tgr Rai (@TgrRai) January 30, 2020
Корабът посетил Марсилия във Франция и испанските пристанища Барселона и Палма де Майорка тази седмица преди да дебаркира през днешния ден в пристанището Читавечия, северно от Рим.

Говорителят на круизната компания изясни, че не е разрешено на нито един от 6-те хиляди пасажери и екипаж да напусне кораба , до момента в който не бъдат извършени съответните медицински проучвания.
 Държавите срещат проблеми с евакуацията след 29% скок на смъртните случаи от ковид за ден
Държавите срещат проблеми с евакуацията след 29% скок на смъртните случаи от ковид за ден

Общият брой на умрелите през днешния ден доближи 170 души - от 132 души в сряда, което е нарастване с 29%

Може да отнеме " няколко часа " преди обстановката да се обясни , добави представителят.

Общият брой на умрелите през днешния ден доближи 170 души - от 132 души в сряда, което е нарастване с 29%. Броят на доказаните случаи в Китай набъбна до 7711 от 5974 ден по-рано. 162 смъртни случая - или 95% - са в провинция Хубей, където се намира Ухан. От новите случаи на умряли 37 са в провинция Хубей и един в югозападната провинция Съчуан.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР