60-минутното интервю на журналиста Том Брадби с принц Хари, излъчено

...
60-минутното интервю на журналиста Том Брадби с принц Хари, излъчено
Коментари Харесай

Специално студио – "Принц Хари: Интервюто“


60-минутното изявление на журналиста Том Брадби с принц Хари, излъчено по ITV, можете да гледате в специфичното студио на bTV тази събота.

Сензационният диалог е извършен в навечерието на публикуването на автобиографията на Хари – „ Резервен “.

За най-обсъжданото международно събитие от началото на годината и по какъв начин се стигна до него – гледайте специфичното студио – " Принц Хари: Интервюто " с водещи Петя Дикова и Васил Христов.

Припомняме ви по какъв начин се стигна до тук:

– Всичко стартира през 2016 година, когато общ другар среща принц Хари с американската актриса Меган Маркъл. Романсът се пази в загадка близо година.

– Ноември 2017 година - два месеца след първата им обща поява идва и известието за годеж.

– Половин година по-късно беше сватбата в Уиндзор, където участваха Петя Дикова и операторът Саша Осиченко. Церемонията беше следена от близо 2 милиарда души по света.

– През пролетта на идната година се появи и първото дете на двойката - наследник, Арчи Харисън Маунтбатън Уиндзор.

– Октомври същата година се появи и първата " стихия в парадайса " - скандално изявление, снимано в Африка пред журналиста Том Брадби: същият, който неотдавна принц Хари предложения в дома си в Монтесито, Калифорния, за изявлението, което ще забележим през днешния ден. В това изявление от Африка Меган за първи път признава за компликациите да e част от кралското семейство.

– Преди 3 години - на 9 януари 2020 година излезе формалното известие, че принц Хари и брачната половинка му се отхвърлят от отговорностите и привилегиите си, като съществени членове на кралското семейство и считат да станат финансово самостоятелни.

– През март идната година видяхме изявлението с Опра, в което имаше самопризнания за расистки мнения в кралския двор, отчаяние от принц Чарлс, от принц Уилям, от Кейт Мидълтън, както и самопризнания за самоубийствени мисли от страна на Меган Маркъл.

– Миналия месец стрийминг платформа излъчи 6 документални серии с нова порция скандални самопризнания и обвинявания, против хонорар от 100 милиона $.

И стигаме до началото на тази седмица, когато ден след 41-вия рожден ден на Кейт Мидълтън, излезе и книгата " Резерва ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР