60-метров козунак ще бъде раздаден в центъра на Пловдив на

...
60-метров козунак ще бъде раздаден в центъра на Пловдив на
Коментари Харесай

60-метров козунак в Пловдив

60-метров козунак ще бъде раздаден в центъра на Пловдив на Великден. Това оповестиха за Радио „ Фокус “ – Пловдив от пресцентъра на Общината. Великденският козунак ще бъде подреден върху фонтана с пеликаните на пл. „ Стефан Стамболов “ и ще бъде построен от 500 по-малки козунаци. Направен е от 250 кг брашно, в него има още захар, стафиди, олио, яйчен меланш и ароматизиран лимон. Раздаването ще стартира в 12.00 часа, а старт ще даде Петър Зехтински, шеф на Дирекция „ Спорт и юношески действия “ в Община Пловдив.
На 8 април събитията на един от най-големите християнски празници стартират в 10.00 часа на пл. „ Стефан Стамболов “ в Пловдив с „ Великденско утро “. От 12.30 до 14.00 часа ще се организира детска стратегия под мотото „ Талантливите чудеса на Великден “. Празничната стратегия за 8 април ще завърши с Великденски детски концерт, като началото му ще бъде сложено в 16.00 часа.
Събитията, проведени от Община Пловдив за великденските празници приключват на 9 април – Светли понеделник. От 11.30 часа, още веднъж на пл. „ Стефан Стамболов “, ще се състои концерт на Духов оркестър-Пловдив, а от 16.00 часа на стълбите до паметника на Мильо ще стартира празничен концерт, озаглавен „ Класика за Великден “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР