60-годишната звезда от Великолепният век: Кьосем“ – Хюлия Авшар отдавна

...
60-годишната звезда от Великолепният век: Кьосем“ – Хюлия Авшар отдавна
Коментари Харесай

Хюлия Авшар е напът да разтури връзката на млад певец

60-годишната звезда от „ Великолепният век: Кьосем “ – Хюлия Авшар от дълго време е без ухажор, който да топли леглото й, само че меракът към момента е жив. Тези дни стана ясно кой е мъжът на мокрите й сънища, освен това разкритието бе направено персонално от нея.

Става въпрос за настоящото гадже на Серенай Саръкая ( Девин Акън във „ Фамилията “) – артистът Мерт Демир. Авшар разкрива, че той й е огромна уязвимост и това, че е привързан никога не би я спряло да го ухажва. Лелката даже си разреши да съобщи в тв предаване: „ Прощавай, колежке Серенай! “ като освен това надалеч не изглеждаше като да се майтапи.

 

Припомняме, че при започване на годината Авшар още веднъж насочи вниманието към себе си, обяснявайки се в обич на първия турски астронавт. Алпер Гезеравджъ излетя към Международната галактическа станция на 18 януари, а малко по-късно актрисата записа трогателно послание към него и го разгласява в инстаграм профила си. Посланието й към него приключи с думите: „ Аз съм тук и те очаквам! “.

 

Така и не стана ясно дали Хюлия в действителност бе хлътнала по него или просто бе решила да се прави на забавна, привличайки внимание към личността си. Факт е обаче, че Алпер е толкова по-млад от нея, че тя умерено би могла да му бъде майка.

Макар да е в предпенсионна възраст, тя към момента е лачена кокона, носеща рокли с дълбоки деколтета и цепки до задните й елементи.

Именно поради блестящия й външен тип неотдавна бе наета за рекламно лице на скъпарска турска марка бижута като договорът й с ювелирната компания възлиза на стойност 25 млн. лири.

 

Екранната Сафийе Султан, която е и някогашна Мис Турция, има зад тила си два брака и два развода. От втория й брачен партньор е щерка й Зехра, която е красива, само че много скромна. Макар да е учила за проектант, тя работи във компания за поправки и е майсторка на шпакловките. Освен това умее да лепи и фаянсови плочки.

 

В новия й план фотосите за който към този момент стартирали, Хюлия има горещи интимни подиуми с 33-годиншия си сътрудник Бурак Дениз. Лентата споделя за привличането сред одъртяла манекенка и мъж в разцвета на силите си. Двамата се забавляват буйно в леглото, само че посред им по този начин и не се пораждат усеща.

 

Същевременно за наслада на феновете си от мощния пол, Серенай Саръкая разголи бомби. Дългокраката силиконка се издокара с надълбоко деколте за фотосесия с Хакан Курташ, който й е екранен сътрудник в новия сериал „ Благодаря, идващият! “, предаван по Нетлфикс от 9 май и към този момент трансформирал се в най-гледаните продукции в стрийминг платформата. Първият сезон на сантименталната комедия се състои от осем двучасови епизоди като в най-скоро време продуцентите дават обещание и втори.

Автор: Уикенд 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР