60-годишен велосипедист е бил блъснат днес от лек автомобил Мерцедес

...
60-годишен велосипедист е бил блъснат днес от лек автомобил Мерцедес
Коментари Харесай

За 10 дни втори велосипедист е блъснат по пътя за Маказа

60-годишен велосипедист е бил блъснат през днешния ден от лек автомобил „ Мерцедес ” с кърджалийска регистрация по пътя за Маказа, сред селата Садовица и Загорско. Произшествието е станало към 12.40 часа, потвърдиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.  
„ Мерцедес ”-ът е бил ръководен от 45-годишен мъж. Пострадалият е превозен до болничното заведение в Кърджали с кола за спешна помощ на ЦСМП и в следствие е признат в Спешно поделение. По първични данни мъжът е бил контактен.  От пресцентъра на болничното заведение прецизираха, че е със счупени ребра и му се вършат проучвания.   
В момента патрулни коли на Пътна полиция контролират придвижването в сектора в едното платно. Извършва се оглед на мястото на случая за изясняване на аргументите за злополуката.
Това е втората злополука в границите на 10 дни в същия сектор по пътя за Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Маказа ”. На 15 юни бе открит трупът на велосипедист в региона на Загорско. Мъжът бил блъснат от лидер на лек автомобил, който напуснал мястото на случая. 31-годишният водач бе открит 3 дни по-късно, а към сегашния миг се намира в ареста.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР