60-годишен мъж е загинал при катастрофа на пътя Шумен -

...
60-годишен мъж е загинал при катастрофа на пътя Шумен -
Коментари Харесай

Мъж загина в катастрофа от невнимание

60-годишен мъж е умрял при злополука на пътя Шумен - Карнобат сред селата Риш и Веселиново. Това оповестиха от пресцентъра на ОДМВР - Шумен.

Инцидентът е регистриран на 5 юли 2020 година в 18.43 часа. В оперативните дежурна елементи на ОДМВР Шумен и РДПБЗН Шумен е получен сигнал, че по пътя Шумен – Карнобат сред селата Риш и Веселиново е зародил пътен случай. На място са изпратени екипи на районно управление (на МВР) Велики Преслав, УПБЗН Смядово и РСПБЗН Шумен.

По първични данни 60-годишен мъж от град Силистра, който е управлявал лек автомобил „ Мерцедес “, с русенска регистрация не се е убедил, че е изпреварван от друго транспортно средство. Лекият автомобил „ Мерцедес “ се блъснал в изпреварващ го лек автомобил „ Ситроен “, с шуменска регистрация, ръководен от 44-годишен мъж от град Шумен.

Водачът на лекия автомобил „ Мерцедес “ изгубил надзор над ръководството му, транспортното средство излязло в ляво от пътя блъснало се в земен склон, преобърнало се и минало в дясно от пътното платно. На място е умрял 60-годишният лидер. 50-годишната му брачна половинка, която е пътувала в автомобила е превозена в МБАЛ Шумен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР