60-годишен бизнесмен от Велико Търново е разработил чудодеен мехлем за

...
60-годишен бизнесмен от Велико Търново е разработил чудодеен мехлем за
Коментари Харесай

Търновец създаде чудодеен мехлем, който се прочу в цяла Европа и Саудитска Арабия

60-годишен предприемач от Велико Търново е създал чудодеен мас за хемороиди, който се е прочул и сполучливо се търгува в цяла Европа и даже в Саудитска Арабия. Христо Христов основал ефикасното мазило откакто самият той до преди 8 г страдал от мъчителното заболяване.

„ Опитал съм какви ли не мехлеми и от нищо нямах облекчение. Затова взех решение да заложа на родните лековити растения и захванах да опитвам разнообразни комбинации. Така сътворих неповторима рецепта, по която е създаден мехлема и той работи безотказно ”, разяснява Христов.

Търновецът споделя, че мазилото съдържа 4 билки като главната е невен. Мехлемът се създава в дребна фабрика и е регистриран според европейските стандарти. Той е 100 % естествен артикул и има 100 % успеваемост.

Христо Христов изяснява технологията на подготвяне на продукта. „ Билките се накисват в нажежен до 75 градуса първокачествен зехтин и се оставят да престоят 24 часа. След това сместа се прецежда и още веднъж се загрява като се прибавят пчелен восък и кокосово масло. Билките снабдявам от екологично чисти региони на България, а пчелният восък импортирам от Германия, тъй като е сертифициран ”, акцентира Христо Христов.

Продуктът е извънредно издирван в Германия, Англия, Испания, Чехия, Словакия, Гвинея, а неотдавна има пазар и за Саудитска Арабия.

Христов е създал и мас за акне, себорея и псориазис.

„ Мой другар англичанин имаше псориазис и провалите бяха по лактите и на двете му ръце. Само с няколко намазвания, казусът изчезна. До момента съм оказал помощ на 36 души с сходни кожни премеждия и мехлемът бързо стартира да става известен на пазара у нас и в чужбина ”, безапелационен е Христо Христов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР