6 октомври, 13 ч. Да дава показания в ДАНС предварително

...
6 октомври, 13 ч. Да дава показания в ДАНС предварително
Коментари Харесай

Журналистите на Радев и Рашков защо не питат за офшорките на босовете си

6 октомври, 13 ч. Да дава показания в ДАНС авансово е извикан някогашният народен представител Делян Пеевски, който от няколко години е отвън политиката и се занимава единствено с бизнес.

Датата и часът на срещата е известна на босовете на ДАНС, назначени от Министерство на вътрешните работи шефа в кабинета на Румен Радев - Бойко Рашков, както и на самия предприемач.

В уречения час обаче начело са и представителите на единствено три медии - Би Ти Ви, " Дневник " и " Бърд ", изпратени от босовете си с по няколко оператори и фотографи, с цел да снимат Пеевски от всички страни.

Канна Рачева от Би Ти Ви, която вместо да пита босовете си дали въпросната телевизия не беше оплетена в офшорни собствености или просто да не работи там, в случай че не е съгласна с сходни практики, предостатъчно си взима хилядарките заплата и тича, по който я изпратят.
свързани новини61371преди 1 часа62935преди 1 часа
Петя Владимирова от " Дневник " на Иво Прокопиев, който сякаш е огромен герой и за независимост на словото, и за правораздаване и толкоз се е възмутил, че Пеевски евентуално е забъркан с офшорки, че самият той бе разследван за това. Още през 2016 година Комисията за финансов контрол подаде не един, а цели 3 сигнала за измами през офшорки на Прокопиев и инспекциите текат. Петя Владимирова питала ли е го по тази причина или щом й заплаща заплатата с офшорни пари, не е проблем...

Кой ги е уведомил за срещата - Рашков или Пеевски? В първия случай Радев работи като деспот и използва медиите за прислужници в сгода на ползите му. Във втория случай въпросните медии лъжат, че са съперници на Пеевски.
свързани новини59205преди 2 часа
И двата отговора за задоволително неприятни за въпросните медии и издават зависимости. Но тъй като самите те се показват като борци против Пеевски, остава да са привикани от основния копой на Румен Радев. Което демонстрира каква тъкмо е свободата на словото под юмрука му.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР