6 месеца, 28 предавания, над 150 гости - това е

...
6 месеца, 28 предавания, над 150 гости - това е
Коментари Харесай

Равносметката от предаването #Европа е 28 предавания и над 150 гости

6 месеца, 28 излъчвания, над 150 посетители - това е равносметката след края на предаването на Българска национална телевизия #Европа. Екипът на предаването поговори с част от българските евродепутати за бъдещето, в което това, което се случча в Европа, ще е по-разбираемо за хората.

Европа не е в Брюксел, нито в Страсбург. Европа не е единствено за костюмирани евродепутати, не е за бюрократите, Европа е на хората. А комплицираните думи имат превод, носят смисъл на всеки европеец.
Теодор Стойчев - началник на Европейското бюро на Екологичен потенциал в България: Много са значими тези планове, с цел да приказваме и на понятен език на хората, защото постоянно когато става въпрос за законодателство - и законодателен развой езикът е малко по-различен.Татяна Тасева - продуцент на #Европа: Европа не е някаква куха конструкция, която единствено ни основава някакви неприятности, а е нещо, от което ние можем да се възползваме, с цел да живеем по-добре. И нашата съществена цел беше да притеглим вниманието на младежите.
Кристиян е от тези млади. Гласувал на изборите за европарламент, записал видео с претекстовете си за какво е значимо да си деен и ето го тук - в европарламента в Страсбург като победител в състезанието на Българска национална телевизия.
Кристиян Неделчев - студент по право: И в последна сметка - Европа е това, което е, с помощта на своите нации.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР