6-месечно бебе е намерено изоставено на стълбище в блок в

...
6-месечно бебе е намерено изоставено на стълбище в блок в
Коментари Харесай

Разкритие: Бебето, открито в кошче с бележка в "Люлин", се оказа...

6-месечно бебе е открито изоставено на стълбище в блок в столичния ж.к. „ Люлин “. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Сигналът е подаден към 21.00 часа нощес в столичната полицията. Съобщено е за изоставено 6-месечно момченце, открито на стълбищна площадка в блок в ж.к. „ Люлин “.

Пристигналите на място полицейски чиновници осъществили връзка със обществени чиновници и подхванали търсене на родителите. Детето е в положително здравословно положение, настанено е в Дом за медико-социални грижи.

По-късно служители на реда от Девето районно управление (на МВР) - Столична дирекция на вътрешните работи издирили родителите на бебето – майката, на 24 години, и бащата – на 28 години, които са арестувани в районното ръководство. Образувано е досъдебно произвеждане, известен е прокурор,. Предстои изясняване на събитията по случая.

„ Медицински екип е открил, че бебето е момченце и е в положително здравословно положение и очевидно добре гледано ", съобщи представителят на Спешна помощ – София Катя Сунгарска.

Детето е с български генезис.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР