6-месечните протести срещу режима на президента Александър Вучич построиха основите

...
6-месечните протести срещу режима на президента Александър Вучич построиха основите
Коментари Харесай

Протистиращи в Белград: При честни избори Вучич си отива

6-месечните митинги против режима на президента Александър Вучич построиха основите на нова Сърбия.

Това сподели по време на следващия митинг в центъра на Белград зам.председателят на Народната партия и водач на общинската група “Съюз за Сърбия ” в Белград Никола Йованович.

“Ако в страната бъдат проведени почтени и свободни избори ние ще спечелим. Ако Вучич и неговата Сръбска прогресивна партия не разрешат да има свободни и почтени избори, ние няма да участваме в тях и ще ги бойкотираме. По този метод Вучич самичък ще отпадне от демократичния живот на страната. Той ще бъде президент единствено на тези, които му ръкопляскат в зала “Сава център ”, сподели още Йованович пред множеството.

Според него “партията на Вучич в никакъв случай повече няма да завоюва изборите в Белград ”. “Гражданите и опозицията се борят против системата, в която царува нелепостта и неспособността ”.

Един от уредниците на митинга “1 от 5 милиона ” Сърджан Маркович съобщи, че за властта няма нищо свято и тя непрестанно приканва към принуждение ”. ” Протестите възпламениха пламъка на свободата и към този момент нищо не може да успокои Сърбия ”, сподели от своя страна Сърджан Миливойевич, някогашен член на Движението “Съпротива ”. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР