6-месечна пробация и 5000 лв. глоба отнесе 42-годишен собственик на

...
6-месечна пробация и 5000 лв. глоба отнесе 42-годишен собственик на
Коментари Харесай

Собственик на фитнес беше осъден за това, че работил по време на извънредното положение

6-месечна пробация и 5000 лева санкция отнесе 42-годишен притежател на фитнес от Пловдивският областен съд. Той нарушил противоепидемичните ограничения и отворил фитнес залата по време на изключителното състояние. Районните магистрати одобиха съглашението сред нарушителя и прокуратурата и по този начин присъдата влезе в действие незабавно.
На 31 март, собсвеникът на фитнеса решил да отвори залата си на ул. " Горно Броди " в пловдивския квартал " Кючук Париж ", посочи Дарик.

Полицията обаче го спипала и той бил арестуван. Деянието е осъществено по време на изключително състояние, обвързвано със смъртни случаи, оповестено с решение на Народното събрание от 13 март 2020 година върху цялата територия на република България по отношение на разрастващата се пандемия от COVID-19.

Така 42-годишният мъж ще би трябвало да изтърпи 6-месечна пробация, по време на която два пъти седмично ще би трябвало да се явява и подписва пред пробационен чиновник. Освен това ще би трябвало да заплати и санкция на стойност 5000 лева
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР