6 лунен ден от 11:56 часа на 13 октомври до

6 лунен ден от 11:56 часа на 13 октомври до ...

Астрологична дневна прогноза за 13 октомври 2018 година.

6 лунен ден от 11:56 часа на 13 октомври до 12:55 часа на 14 октомври

6 лунен Ден е свързан с космическата енергия, идеята за благодат, любовта, прошката, пророчествата, менталната и вербална работа. Ден за уединение и смирение. Трябва да се занимавате спокойно с ежедневните си неща, при това в никакъв случай да не се оплаквате от живота, обстоятелствата или своите близки.

Не е време за каквото и да е недоволство – от себе си и от останалите. През 6-то лунно денонощие се изостря силно интуицията: може да прозрете нещо, което преди не сте дооценявали или не сте разбирали.

Ще ви се наложи да решавате важни проблеми във вашите лични отношения, сега е момента да получите по-ясна картина на това, което се случва там и да си разясните по-подробно ситуацията. Постарайте се да не влизате много на дълбоко, и да не преживявате всичко случващо се навътре. Това ще бъде особено важно за много от вас, особено за тези, които са изключително емоционални и чувствителни. Това събитие ще ви помогне да приключите своя стар модел на мислене и поведение. Вероятно отдавна чувствате, че имате нужда от захвърляне на старото, и сега е дошъл моментът да го замените с новото и да продължите смело напред.

По някое време, през деня, може да усетите неудовлетворение, да бъдете засегнати от нечие мнение, и позиция спрямо вас. И това да ви накара да се почувствате много наранени и обидени, което от своя страна ще ви накара да промените своята гледна точка. Възможно е да се прояви силна емоционална и психическа неустойчивост, и вътрешно неразположение и напрежение. Не вземайте решения, не бързайте с действията, думите и преценките си.

Противопоказно е да се лекуват болестите на кръвта, черния дроб жлъчката. Да не се правят операции на черния дроб и жлъчния мехур и бедрата. Да не се вадят зъби. Но това не се отнася за случаи изискващи спешна помощ.

С много Любов:

Ивелина Рускова, астролог

~~~

За Индивидуални Астрологични консултации:

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057

Източник: dnesplus.bg