6 лунен ден от 11:56 часа на 13 октомври до

...
6 лунен ден от 11:56 часа на 13 октомври до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 13 октомври 2018 година

6 лунен ден от 11:56 часа на 13 октомври до 12:55 часа на 14 октомври

6 лунен Ден е обвързван с галактическата сила, концепцията за берекет, любовта, прошката, пророчествата, менталната и вербална работа. Ден за усамотение и примирение. Трябва да се занимавате умерено с ежедневните си неща, освен това никога да не се оплаквате от живота, събитията или своите близки.

Не е време за каквото и да е неодобрение – от себе си и от останалите. През 6-то лунно денонощие се изостря мощно интуицията: може да прозрете нещо, което преди не сте дооценявали или не сте разбирали.

Ще ви се наложи да решавате значими проблеми във вашите персонални връзки, в този момент е момента да получите по-ясна картина на това, което се случва там и да си разясните по-подробно обстановката. Постарайте се да не влизате доста на надълбоко, и да не преживявате всичко протичащо се във вътрешността. Това ще бъде изключително значимо за доста от вас, изключително за тези, които са извънредно прочувствени и чувствителни. Това събитие ще ви помогне да приключите своя остарял модел на мислене и държание. Вероятно от дълго време чувствате, че имате потребност от изоставяне на остарялото, и в този момент е пристигнал моментът да го замените с новото и да продължите самоуверено напред.

По някое време, денем, може да усетите незадоволство, да бъдете наранени от нечие мнение, и позиция по отношение на вас. И това да ви накара да се почувствате доста засегнати и афектирани, което от своя страна ще ви накара да измененията своята позиция. Възможно е да се прояви мощна прочувствена и психическа нестабилност, и вътрешно неразположение и напрежение. Не вземайте решения, не бързайте с дейностите, думите и преценките си.

Противопоказно е да се лекуват заболяванията на кръвта, черния дроб жлъчката. Да не се вършат интервенции на черния дроб и жлъчния мехур и бедрата. Да не се вадят зъби. Но това не се отнася за случаи изискващи незабавна помощ.

С доста Любов:

Ивелина Рускова, астролог

~~~

За Индивидуални Астрологични съвещания:

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР