6 лунен ден от 11:05 часа на 17 юлиДенят е

...
6 лунен ден от 11:05 часа на 17 юлиДенят е
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 17 август 2018 година

6 лунен ден от 11:05 часа на 17 юли

Денят е обвързван с галактическата сила, концепцията за Благодат, любовта, прошката, пророчествата, менталната и вербална работа.

Ден за усамотение и примирение. Трябва да се занимавате умерено с ежедневните си неща, освен това никога да не се оплаквате от живота, събитията или своите близки. Не е време за каквото и да е неодобрение – от себе си и от останалите.

През 6-то лунно денонощие се изостря мощно интуицията: може да прозрете нещо, което преди не сте дооценявали или не сте разбирали. Когато небето е ясно или изцяло закрито от облаци –значи светът е лишен от естетика.

Вторник ще го прекарате като вчерашния ден, в рутинни ежедневни и фамилни действия. Отдадени на дома, фамилията, в изгода и услуги на всички други, само че не и на себе си. Само недейте да бъдете толкоз сериозни и взискателни към околните си. Не прекалявайте с вашата акуратност и точност, чак до перфекционизъм денем.

Постарайте се, с изключение на на работата си, малко внимание да обърнете и на себе си – починете се, разтоварете се с обичани ваши занимания.

Ще имате сила за доста работа, ще кипите от предпочитание и хъс да свършите всичко през днешния ден. Но по-добре тази сила я трансформирайте в някакъв спорт, или в някаква огромна и дълга разходка, измежду прелестния безоблачен юлски ден.

Добре е да се възползвате от деня, тъй като той е доста подобаващ, в случай че обърнете изключително внимание на своето здраве, на здравословните способи на хранене и на здравословния метода на живот.

Уязвими органи – стомашно-чревен тракт. Не е удобно да се вършат операции и интервенции на тези органи, в случай че не е незабавно, несъмнено.

Добре е за лечение на кожни проблеми. Денят е подобаващ за козметични процедури и подготовка за пластични интервенции.

Ако сънувате прочут човек, не е инцидентно – нещо му дължите. Сънищата могат да загатват за нещо, което би трябвало да довършите.

Обърнете внимание на бронхите, горните дихателни пътища. Денят е добър за подмладяване.

Луна без курс от 13:51 до 22:43 часа

Не се стартира нищо ново, никакво начинание.
Не е желателно да се подписват контракти, документи
Да не се стартират никакви значими настоятелен диалози и договаряния
Да не се подписва брак
Избягвайте да пътувате в чужбина
Да не се афишира обществено желанието за осъществяване на планове
Положително въздействие за Луна без курс:

Време за разходки с другари, срещи, само че не и настоятелен
За ментални и духовни занимания
Благоприятно за подаване на данъчни заявления
Автор: Ивелина Рускова, астролог

аstroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР